Σελίδες

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

 

Έξι Έλληνες νεκροί στην Ουκρανία

Η είδηση στις 26-2 για το θάνατο 6 και στη συνέχεια 10 Ελλήνων ομογενών της Μαριούπολης, μας ξάφνιασε και μας λύπησε ταυτόχρονα. To πρακτορείο ειδήσεων Τrambakula press με το οποίο είναι συνδεδεμένη η ελληνική κυβέρνηση, μετέδωσε την είδηση ως αποτέλεσμα της εισβολής των Ρώσων και αμέσως αντέδρασε η κυβερνητική πλευρά με απειλές και έντονο διάβημα για παροχή εξηγήσεων από τη Ρώσικη πρεσβεία στην Αθήνα, ξεχνώντας ότι όταν είσαι μέσα στον πυρήνα τέτοιων γεγονότων, ο πόλεμος δεν κάνει διακρίσεις εθνικοτήτων, και τα fake news πάνε κι έρχονται. Έπειτα, ο Εβραίος κωμικός τύπος που κάνει τον πρωθυπουργό, δεν έχει αναγνωρίσει στην Ουκρανία, την ελληνική, παρά μόνο την ταταρική μειονότητα.

Μετά από την απάντηση που ήρθε μέσα από τον συστημικό skay (που κατάπιε την γλώσσα του) άμεσα, από ξεκάθαρη καταγγελία Έλληνα ομογενή που ζει στην Μαριούπολη. “Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την πόλη, γιατί θα μας σκοτώσουν οι ουκρανοί φασίστες!» η Ελλάδα του ΚΜ συνέχισε απερίσκεπτα και κατ'εντολή των  πατρόνων μας, τις προκλήσεις της απέναντι στη Ρωσία, στέλνοντας  ρώσικα όπλα(!) και υγειονομικό υλικό στους Ουκρανούς φασίστες, τρέχοντας να δείξει τις προθέσεις της, στον Πούτιν που δεν καταλαβαίνει από πουτινιές. Ετοιμαστείτε για πολλά τραγικά επικοινωνιακά και άλλα λάθη, σε περίπτωση εμπλοκής μας σ’ ένα γενικευμένο πόλεμο που είναι απ’ ότι φαίνεται αναμενόμενος. Το ερώτημα είναι, όταν σε λίγο καιρό οι Έλληνες της περιοχής θα βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Ρωσίας, πως η χώρα μας θα συνεργαστεί μαζί της για να υποστηρίξει τα δικαιώματα τους, για τα οποία τόσο κόπτεται σήμερα; 

Τα γεγονότα έρχονται τρέχοντας και εμείς ως νεοέλληνες συνήθως "φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ' εὐτελείας καὶ φιλοσοφοῦμεν μετά μεγίστης μαλακίας".  

Ο τελωνοφύλακας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις