Σελίδες

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

 

ΗΠΑ: Σκότωσαν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ Ζαουάχρι με πυραύλους Ninja Hellfire στο μπαλκόνι του



Ένα χειρουργικό χτύπημα με drone στην «καρδιά» της Καμπούλ, όπου ο ηγέτης της αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, ο άνθρωπος που πήρε τα «κλειδιά» από τον Οσάμα μπιν Λάντεν, ήταν αρκετό για να εξοντωθεί από τις ΗΠΑ ένας από τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους στον κόσμο. Οι πύραυλοι “Ninja” Hellfire και τα μεταλλικά τους καρφιά βρήκαν τον στόχο τους.

Σε έκτακτο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, τα ξημερώματα της Τρίτης (02.08.2022, ώρα Ελλάδας) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε ότι με ένα πλήγμα στον καρδιά της Καμπούλ πριν από μερικά 24ωρα, ο αρχηγός της Αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, έπεσε νεκρός.

Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε από την οικογένεια του ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης και ενός εκ των «εγκεφάλων» της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου 2011 στις ΗΠΑ.

Η επιχείρηση της εξόντωσης του αλ Ζαουάχρι χρειάστηκε σχεδόν έξι μήνες για να σχεδιαστεί. Η επίθεση έγινε με drone που πέταξε πάνω από την Καμπούλ και εκτόξευσε δύο πυραύλους Ninja Hellfire, οι οποίοι περιέχουν εκατοντάδες μεταλλικά καρφιά και μακριές ατσάλινες λεπίδες, ικανές να τεμαχίσουν τον στόχο τους.

Οι φωτογραφίες του κτιρίου όπου ζούσε ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι και στο μπαλκόνι του οποίου έπεσε νεκρός, όπως ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ, δείχνουν πως μόνο μερικά παράθυρα ήταν καμένα και όλα τα άλλα ήταν ανέπαφα. Γι’ αυτό και εκτιμάται πως χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι Hellfire, που με τις λεπίδες που μοιάζουν με μαχαίρι, τεμαχίζουν το στόχο τους και αφήνουν τα πάντα ανέπαφα γύρω τους.Ο λεγόμενος πύραυλος «ιπτάμενο ginsu» έχει χρησιμοποιηθεί από τις αμερικανικές δυνάμεις για να σκοτώσει άλλους ηγέτες τζιχαντιστικών ομάδων χωρίς να τραυματιστούν οι περαστικοί.

 https://hellas-now.com

Σχόλιο: Συγχαρητήρια στις ΗΠᾼ που ακόμη πιστεύουν σε φαντάσματα και έχουν βάλει στόχο να τα κυνηγούν με τα πιο εξόχως διεστραμμένα σύγχρονα όπλα. Ο Μάνος Χάρης στο βιβλίο του " Τρομοκρατία ή πρωτοκόρη της CIA" , λέει ότι οι ΗΠΑ έχουν δυο αδελφές την Ελευθερία και την Τρομοκρατία.Φαίνεται ότι και οι δυο είναι δίδυμες, αφού η ελευθερία της Τρομοκρατίας και η τρομοκρατία της Ελευθερίας, περπατούν πάνω στα ίδια ίχνη. Βέβαια στις ΗΠΑ έχουν μια αδυναμία στην Ελευθερία, έτσι που την έχουν τιμήσει με το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Ν.Υόρκη, αλλά και την Τρομοκρατία δεν έχουν ξεχάσει να την τιμήσουν με το γνωστό μνημείο της Τζώρζιας που απεικονίζει την προοπτική της μείωσης του ανθρωπίνου είδους σε 500 εκ. και μη μου πείτε ότι αυτό δεν αποτελεί εξόχως τρομοκρατική πράξη. Ο Ζαουάχρι σκοτώθηκε με τον πιο πρωτότυπο και τεχνολογικά εξελιγμένο τρόπο που έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Με ατομική στόχευση πυραύλου στο μπαλκόνι του, την ώρα που έγραφε τα απομνημονεύματά του κάτω από την ημισέληνο.Έτσι σκοτώνουν τους παλιούς τρομοκράτες αφού είναι άχρηστοι και έχουν πλέον αντικατασταθεί με καινούργιους, νεωτέρας ταξικής κοπής. Ο Αλλάχ είναι βέβαιο ότι θα αναπαύσει την ψυχή του, στέλνοντας του ουρί ανωτέρας κλάσης με πιλάφι πρώτης κατηγορίας, χωρίς να αποκλείεται και το αμερικάνικο Μπάρμπα Μπεν, που το εμπορεύεται εκεί ένας Εβραίος με το όνομα Ιωσήφ.    

Ζαβαρακατρανέμια ίλεος ίλεος....Ζαβαρακατρανέεεεεεέεεεμιααα, Αλληλούια, Αλληλούια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις