Σελίδες

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020



Απελευθερώθηκε  το Βελιγράδι!


Η αδυσώπητη πρόοδος του τρόμου-κοραναϊού έχει σπάσει. Οι ανυπόμονοι Σέρβοι επαναστάτησαν εναντίον του προέδρου τους όταν τους διέταξε να επιστρέψουν υπό κατ 'οίκον περιορισμό. Μετά από δύο ημέρες μάχης στο δρόμο, με δεκάδες αστυνομικούς που νοσηλεύτηκαν, οι ισχυροί διαδηλωτές κέρδισαν. Οι αρχές παραδόθηκαν και εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους να κλείσουν το Βελιγράδι. Καταστήματα, παμπ και εστιατόρια στο Βελιγράδι θα έχουν απαγόρευση νωρίς το βράδυ, αλλά αυτό είναι πολύ καλύτερο από το πλήρες lockdown(κλείδωμα) που σκόπευαν. Η πρωθυπουργός κ. Brnabic παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί διαμαρτύρονταν ο κόσμος. Πρέπει να είναι ασυνήθιστα  συγχυσμένη αυτή η κυρία, εάν μετά από δύο ημέρες διαμαρτυριών δεν μπορούσε να καταλάβει ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν κλειδώματα. 
Μέχρι τώρα, υπήρχαν χώρες που απέφυγαν εντελώς το κλείδωμα (Ιαπωνία, Σουηδία, Λευκορωσία), αλλά δεν υπήρχε μια χώρα όπου οι άνθρωποι απαιτούσαν και στη συνέχεια απέκτησαν την ελευθερία τους. Η Σερβία είναι η πρώτη. Αυτή η μικρή χώρα (7 εκατομμύρια) στα Βαλκάνια έχει μακρά ιστορία αντίστασης. Πολεμούσαν τους Τούρκους για αιώνες. Αντιστάθηκαν στη ναζιστική Γερμανία περισσότερο από τη Γαλλία. Είχαν το ισχυρότερο αντάρτικο κίνημα εκτός της Λευκορωσίας, και ναι, πολέμησαν το δυνατό ΝΑΤΟ για πολύ καιρό. Οι Γερμανοί βομβάρδισαν το Βελιγράδι τον Απρίλιο του 1941, και ακολούθησαν λίγο αργότερα από την Αμερική (φυσικά βοηθούσαν οι Βρετανοί). Το 1944, την Ημέρα του Πάσχα, Αμερικανοί βομβάρδισαν το Βελιγράδι, καταστρέφοντας τα παλάτια, τα θέατρα, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τα νοσοκομεία. Αυτό ήταν το δώρο στη Σερβία για τη γιορτή του Πάσχα.
Το 1999 ο Μπιλ Κλίντον βομβάρδισε ξανά το Βελιγράδι, για τρεις μήνες, σκοτώνοντας πολλούς Σέρβους και προκαλώντας τεράστια καταστροφή. Ο Σέρβος πρόεδρος συνελήφθη και δολοφονήθηκε στα δικαστήρια της Χάγη. Αμερικανοί φίλοι μου, αν έχετε τη διάθεση να ζητήσετε συγγνώμη, μπορείτε να «ζητήσετε συγγνώμη » από τους Σέρβους, για εγκλήματα πιο πρόσφατα και πιο απτά από τα φρίκη του 18ου αιώνα των προγόνων σας. Οι ΗΠΑ επέλεξαν να εκτοξεύσουν βόμβες στους Σέρβους για καλό λόγο. Οι Σέρβοι δεν παραδόθηκαν εύκολα. Αυτοί οι ισχυροί γίγαντες έχουν άντερα, περισσότερο από τα υπόλοιπα Βαλκάνια. Αναμφίβολα σήμερα, πολλοί από τους γεννήτορες του Coronavirus λυπούνται που η Σερβία δεν διαγράφηκε εντελώς από το πρόσωπο της γης, έτσι ώστε να μην είχε γίνει τόσο ενοχλητικό παράδειγμα για έναν μάλλον ευλύγιστο και υπάκουο παγκόσμιο πληθυσμό.
Αλλά είναι πολύ αργά. Πρέπει να κατανοήσαμε το μάθημα. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε ένα ανανεωμένο κλείδωμα είναι μια λαϊκή εξέγερση, γιατί τίποτα λιγότερο θα πείσει τις αρχές να μην μας κλείσουν. Όπως ένα αγόρι που βρίσκει κλεισμένο το βάζο καραμελών, δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του. Το κλείδωμα καθιστά τη ζωή πολύ εύκολη για τους κυβερνήτες μας: τα θέματα παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους. φοβούνται μόνο για ψώνια και είναι υπάκουοι. Απασχολούνται με τον τζόγο και έτσι εξαρτώνται από την καλή θέληση του κράτους. Η ανεργία αυξάνεται σταθερά με κάθε εβδομάδα κλειδώματος. Οι μικρές εταιρείες κλείνουν. Μόνο οι ψηφιακοί γίγαντες θα επιβιώσουν από τον κατακλυσμό. Οι άνθρωποι είναι μίας χρήσης, ένα βάρος για την οικονομία. Ακόμη και η εργασία τους δεν χρειάζεται πλέον. Σύντομα, οι ανεξάρτητοι, εργατικοί λαοί θα αντικατασταθούν από ένα νέο είδος που εξαρτάται από την κρατική επιχορήγηση και απαιτεί μόνο περισσότερη ψυχαγωγία. μια σύγχρονη εκδοχή του Panem et Circenses (άρτο και θεάματα) που έπληττε τους περήφανους Ρωμαίους, όπως έγραψε ο ποιητής Γιουβενάλης γύρω στο 100 μ.Χ.
Γιατί η σερβική κυβέρνηση αποφάσισε να κλειδώσει τον λαό τους; Φαινομενικά, οφείλεται σε 13 θανάτους που "συνδέονται" με το Covid. Τα 13 είναι πάρα πολλά, λέει ο Πρόεδρος. Λάβετε υπόψη ότι εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά σε μια χώρα εκατομμυρίων όπως η Σερβία, και ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Τι είναι τόσο ξεχωριστό για 13 άτομα που πέθαναν από πνευμονία και μπορεί να ήταν φορείς ενός νέου κοροναϊού; Μόλις πριν από λίγα χρόνια, χιλιάδες Σέρβοι πολέμησαν και πέθαναν για την ελευθερία τους - τουλάχιστον για αυτό αγωνίστηκαν. Τώρα οι κυβερνήτες τους δεν σκέφτονται τόσο ελεύθερα. Το καλό είναι ότι οι άνθρωποι (σε ​​αντίθεση με τους κυβερνήτες τους) είναι κατασκευασμένοι από διαφορετικά, πιο αυστηρά πράγματα.
Οι Σέρβοι στους οποίους μίλησα, δεν πιστεύουν ότι ήταν ανεξάρτητη η απόφαση του προέδρου τους. Μάλλον, μια παραγγελία που εστάλη από κάποιο σκοτεινό HQ Covid, πιθανώς μέσω του ΠΟΥ. Υπάρχει ένα κρυφό καθοδηγητικό χέρι που επινοεί νέες δυσκολίες και πιέζει τις κυβερνήσεις να κλειδώσουν τις οικονομίες και τους ανθρώπους. Οι αρχές είναι φυσικά πρόθυμες να επιστρέψουν στο lockdown. Είναι η αδράνεια, η μεγάλη δύναμη της αδράνειας. Αφού και πολλοί γραφειοκράτες εφάρμοσαν την παγκόσμια κουλτούρα του κοροναϊού, καθιέρωσαν εκπαίδευση με βάση την από απόσταση εκπαίδευση, ζωγράφισαν σημεία για απόσταση 2 μέτρων, παραγγέλνουν εκατομμύρια μάσκες με αξιοπρεπές κέρδος για τους ίδιους, εκπαίδευσαν έναν στρατό δημοσίων υπαλλήλων και πειθάρχησαν τους ανθρώπους. είναι δύσκολο να το ανατρέψουν.Το έχουν συνηθίσει τώρα και απολαμβάνουν τους καρπούς του.
Ο Peter Hitchens έγραψε για αυτό στη στήλη του: «Όταν ξεκίνησε αυτή η τρέλα, ένοιωθα σαν μια νέα και φανατική θρησκεία να εξαπλώνεται ανάμεσά μας. Ας  είμαι ευγενικός και ανεκτικός, σκέφτηκα. Μπορεί να είναι τρελό και καταστροφικό, αλλά με τον καιρό θα εξαφανιστεί. Τώρα είναι ξεκάθαρο, ότι μια νέα πίστη που βασίζεται στο φόβο του αόρατου και αρκετά απρόσβλητη από τη λογική, έχει καταλάβει όλη τη χώρα. Και αποδεικνύεται ότι είναι μία από αυτές τις θρησκείες που δεν έχουν μεγάλη ανοχή για εκείνους που δεν τη κατανοούν. Οι ευαγγελιστές της δεν θα μας αφήσουν μόνους, αλλά συνεχώς προσπαθούν να μας αναγκάσουν να συμμετάσχουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνω τόση φασαρία, σχετικά με το αίτημα να μας κάνουνε όλους μας να φορέσουμε μάσκες. Δεν πρόκειται για την υγεία. Πρόκειται για την εξουσία και την ελευθερία και έχει όλο και λιγότερη σχέση με το Covid-19. Αυτή η εμμονή με το να μας λένε πώς να κοιτάζουμε και να μας μετατρέπουνε από φυσιολογικούς ανθρώπους σε υποτακτικά, χωρίς στόμα, όλα στολισμένα με υποχρεωτική στολή, είναι κατά τη γνώμη μου, μέρος μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης στην προσωπική μας ελευθερία γενικά. Μείνε σπίτι. Σταμάτα να δουλεύεις. Μην βλέπεις τους φίλους ή τους συγγενείς σου. Υποβολή, υποβολή, υποβολή. Συνηθίστε να λέτε τι να κάνουμε. Φαίνεται ότι έχουμε γίνει ένα έθνος παραδοσιακών μαζοχιστών».
Στις ΗΠΑ, ένα νέο κύμα της υποτιθέμενης πανδημίας Covid υποτίθεται ότι θα απομακρύνει τον Πρόεδρο Τραμπ, μετά την αποτυχία του RussiaGate και το φιάσκο της κατηγορίας. Κατασκεύασαν το νέο κύμα[ χωρίς να «ξανασπούν» τη χώρα (όπως πρότεινε ο Larry Romanoff)] από την απλή σκοπιά της αναφοράς των εφημερίδων. «Τα νέα κρούσματα στις ΗΠΑ σημείωσαν άνοδο 68.000 σπάζοντας ρεκόρ» - φώναζαν οι The New York Times. Δεν σας λένε ότι αυτός ο αριθμός δεν σημαίνει τίποτα. Οι νέες περιπτώσεις δεν είναι άρρωστοι. Είναι κυρίως απόλυτα υγιείς άνθρωποι που με ελαττωματικές και αμφίβολες μεθόδους ανακηρύχθηκαν φορείς Covid. Όσο περισσότερο δοκιμάζετε για έναν ιό, τόσο πιο θετικά αποτελέσματα θα έχετε.[……….]
Ένας Ρώσος ιολόγος είπε σωστά: αν θέλαμε να δοκιμάσουμε υγιείς ανθρώπους για οποιοδήποτε ιό της γρίπης, θα έχουμε τεράστιο αριθμό «μολυσμένων» αποτελεσμάτων. Όλοι φέρουν κάποιο ιό, αυτόν ή τον άλλο. Αλλά δεν ελέγξαμε ποτέ υγιείς ανθρώπους, γιατί ποτέ δεν είχαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση μιας πανδημίας. Το 2020, η ανάγκη για μια τέτοια ψευδαίσθηση έγινε υψίστης σημασίας, γιατί οι χειριστές του Covid σκοπεύουν να καταστρέψουν την παγκόσμια οικονομία, να σπάσουν την αντοχή μας και να νικήσουν τον Trump. Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι το Τέξας και η Φλόριντα, που ήταν προηγουμένως προμαχώνες του Trump παραδόθηκαν και άρχισαν να επιβάλλουν τις μάσκες λόγω αυτών των ψευδών δοκιμών.[……..]
Δεν υπάρχει τίποτα νέο για την ασθένεια. Ο πρώτος σύζυγος της Scarlett O'Hara, ο Charles Hamilton, πέθανε από πνευμονία και κανείς δεν τον έλεγξε για το νέο κοροναϊό. Ίσως αν είχαν ελέγξει το στρατό του Σέρμαν για ιούς, δεν θα είχε φτάσει ποτέ στην Ατλάντα, πόσο μάλλον στη Σαβάνα.
Η μόνη καινοτομία είναι η επιμονή των υποστηρικτών της. Το «δαχτυλίδι από ατσάλι» είναι το πώς οι Αυστραλοί περιγράφουν με υπερηφάνεια την καραντίνα γύρω από τη Μελβούρνη. Πιστεύατε ότι οι νεκροί τους ήταν ξαπλωμένοι στους δρόμους, αλλά τίποτα τέτοιο! Είναι η ίδια απειλή των «νέων υποθέσεων», που δεν σημαίνει καθόλου - αλλά αρκεί να αναγκάσει τους Αυστραλούς να συμφωνήσουν σε αυτήν την τυραννία.
Θα ήμουν απελπισμένος, όχι όμως για την Εξέγερση του Βελιγραδίου. Για το τι μπορούν να κάνουν οι Σέρβοι, όλοι μπορούμε να φιλοδοξούμε. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για εξέγερση ενάντια στη δικτατορία του Covid, την ανάγκη να εξεγερθούμε έως ότου είμαστε ελεύθεροι.
Στους πνευματικά ελευθέρους αδελφούς μου, θα πω: μην φοβάστε κανέναν εκτός από τον Θεό. Μην εμπιστεύεστε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, γιατί πωλούν φόβο. Εφεύραν την «ομοφοβία» έτσι ώστε οι ομοφυλόφιλοι να φοβούνται τους φυσιολογικούς ανθρώπους και να σπεύσουν στην αγκαλιά του θείου Σαμ. Εφευρέθηκαν ο  «αρσενικός σοβινισμός» και οι «κακοποιημένες συζύγοι», έτσι ώστε οι γυναίκες να φοβούνται τον άντρα τους και να αναζητήσουν καταφύγιο από την κυβέρνηση. Εφευρέθηκε ο «ρατσισμός», ώστε κάθε εθνική μειονότητα να υποχωρήσει κάτω από την κηδεμονία του Big Brother. Δημιούργησαν τον μύθο των «κακοποιημένων παιδιών», έτσι ώστε οι σύζυγοι να μην εμπιστεύονται τους συζύγους τους. Αυτοί είναι μύθοι. Δεν υπάρχει «ομοφοβία»-πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις στην κρεβατοκάμαρά σου, [……]Σας λέω: όλοι είμαστε χώροι μειονοτήτων και μαζί είμαστε Άνθρωποι. Ταιριάζουμε πολύ καλά μαζί χωρίς την καταπιεστική επιτήρηση του Big Brother. Ο φόβος του Covid κατασκευάστηκε έτσι ώστε να φοβόμαστε κάθε συνάνθρωπο και πρέπει να τον απορρίψουμε.
Και στους πιστούς του covid θα πω, μην απελπίζεστε! Αυτή δεν είναι η τελευταία καταστροφή που θα δούμε. Υπάρχουν ακόμη ακρίδες, αστεροειδείς, συμβάντα Carrington και νεότερες και καλύτερες ασθένειες. Υπάρχουν ακόμα πιθανότητες για την ανθρωπότητα να ακολουθήσει τους δεινόσαυρους για να ξεχάσει. Μη βιάζεστε!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Το Lockdown δεν οδηγεί πουθενά, όπως ανακάλυψαν οι Ισραηλινοί. [….....] Οι Ισραηλινοί ήταν οι πρώτοι που κλειδώθηκαν. Nόμιζαν ότι θα κέρδιζαν, όπως κέρδισαν στον πόλεμο του 1967. Γιόρτασαν τη νίκη τους (καθώς είχαν πολύ λίγους θανάτους), αλλά πολύ σύντομα ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχει πιθανή νίκη, ούτε θρίαμβος ενάντια στον πανταχού παρόν ιό. Είναι μια μακροχρόνια εκστρατεία και το κλείδωμα είναι η συσκευή της Ημέρας της Κρίσης - αυτό είναι το συμπέρασμα των Ισραηλινών που το δοκίμασαν. Δεν αναπτύσσετε το όπλο της έσχατης ανάγκης, για όσο διάστημα μπορείτε να επιβιώσετε χωρίς αυτό!

Πηγή : The  Unz Review An Alternative 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις