Σελίδες

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ακούσατε τίποτα;

Απεχθής ιεροσυλία! Οι ισραηλινές δυνάμεις λεηλάτησαν το Ναό της Γέννησης στη Παλαιστίνη κι έκλεψαν Βαπτιστήριο του 5-6ου αι. μ.Χ. Η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας νομιμοποίησε την κλοπή των Ισραηλινών




Μια απεχθής ιεροσυλία! Το Ισραήλ ακολουθεί τα βήματα του Ερντογάν. Νομιμοποιούμενο από την απεχθή ιεροσυλία μετατροπής της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης σε τζαμί για ισλαμικές προσευχές, τη νύχτα της Κυριακής 19/7 προς Δευτέρα 20/7 οι ισραηλινές δυνάμεις, λεηλάτησαν τον περίφημο Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, τον δεύτερο υψηλότερο τόπο λατρείας του χριστιανισμού μετά το Ναό της Αναστάσεως και υπεξαίρεσαν ένα αριστούργημα της βυζαντινής περιόδου. Έκλεψαν ένα βαπτιστήριο που χρονολογείται από τον 5ο ή τον 6ο αιώνα…Το τοποθέτησαν σε μια πλατφόρμα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση…….Η είδηση για την επαίσχυντη υπόθεση αρχαιοκαπηλείας μεταφέρεται και καταγγέλεται από αξιόπιστα παλαιστινιακά μέσα και πολιτικούς φορείς της περιοχής… Κανένα χριστιανικό μνημείο πρώτης γραμμής δεν θα είναι πλέον στο απυρόβλητο μετά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί για λατρεία…






O Oρθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας Παλαιστίνης Attallah Hanna και το Υπουργείο Αρχαιοτήτων Παλαιστίνης καταδικάζουν την κλοπή του βυζαντινού βαπτιστηρίου Βηθλεέμ από Ισραηλινές δυνάμεις.


Συμβαίνουν άραγε αυτά, στις μέρες της έξαρσης της ελληνοισραηλινής φιλίας των ημερών Κούλη-Νετανιάχου; Απίστευτο, δεν μπορεί να το διανοηθεί νους υγιής, τη στιγμή που βλέπει να αποκαλύπτεται μια πραγματικά αληθινή σχέση με τον ελληνόφιλο (μπρρρρρ) και δημοκρατικό εβραϊκό λαό. Η ιστορία άλλωστε μας έχει δείξει ότι οι πατροπαράδοτοι δεσμοί μεταξύ μας είναι καθοριστικοί από αιώνων. Από τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Χριστό (θυμάστε:άρον άρον σταύρωσον αυτόν), την κεκρόπορτα της Πόλης και τη διαπόμπευση του Κοσμά του Αιτωλού και του Γρηγορίου Ε΄ (και ένα σωρό άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός) ως το δήθεν σκάνδαλο Ειρηναίου και τις καταπατήσεις κτισμάτων του Πατριαρχείου, τις πρόσφατες φιλικές διασυμμαχικές ασκήσεις που μας πήραν τα επιχειρησιακά σχέδια (αφού μας είπαν ότι μπορούμε σε 48 ώρες να διαλύσουμε την Τουρκία-μόνοι μας βέβαια) τον έλεγχο του εναέριου χώρου της Κύπρου και την πρόσφατη επίσκεψη-δέσμευση του Κούλη για πώληση της ΕΛΒΟ (αποκορύφωμα της πρόσφατης υποτέλειας των μασκοφόρων του «ελληνισμού»). Α! ξέχασα, μην τους αδικήσω. Ακούνε τραγούδια του  Καζαντζίδη και του Νταλάρα.Τον πρώτο λόγω τύψεων, γιατί τον έκοψαν κάποτε στην ελληνική τηλεόραση(!!!) και τον δεύτερο εξ συμπαθητικής αγχιστείας. (Εμείς βέβαια δεν τραγουδάμε ούτε αυτούς).

Ποιος άραγε θα σταματήσει την κατρακύλα και τον εθνικό ενδοτισμό;
Μπορεί η από άμβωνος δημοσιουπαλληλική θεολογία της σιωπής ή τα εθνικά κολοβακτηρίδια της πολιτικής; Αδιανόητο φαίνεται.
Ο Βατάτζης, αλήθεια, ακόμη βγάζει το σπαθί απ’ το θηκάρι;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις