Σελίδες

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

 

«Θέλει αρετή και τόλμη, η ελευθερία» 

Αυτή την ώρα, οι δικηγόροι του Trump και οι νομοθέτες της Αριζόνα διεξάγουν ακρόαση για τις απάτες στις Αμερικάνικές εκλογές, ενώ ο κόσμος παρακολουθεί. Το σύνταγμα και η δημοκρατία, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για το πιο σημαντικό πράγμα που είναι η αλήθεια. Οι μηχανές της εκλογικής απάτης που επεξεργάστηκαν ψηφοφορίες και στάλθηκαν στην Αμερική από τη Γερμανία, τη Νότια Αμερική και την Ισπανία, έδωσαν όλες τις ψήφους στον Μπάιντεν. Κάθε ψήφος, από αυτά τα ξένα ηλεκτρονικά κέντρα ψηφοφορίας, ήταν για τον Μπάιντεν  και  κανένα για τον Τραμπ. Δεν νομίζετε ότι κάτι βρωμάει; Δύο Έλληνες και ένας Σέρβος είναι τρία από τα 4 μέλη που έφτιαξαν το λογισμικό των μηχανημάτων. Αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία του λογισμικού έχει υποκατάστημα και στο Βελιγράδι με αρκετές δεκάδες υπαλλήλους, αλλά δεν είναι γνωστό αν εμπλέκεται στην κλοπή. Αν αποκαλυφθεί η απάτη θα πρέπει να επακολουθήσουν συλλήψεις, διαφορετικά αυτό θα υπονομεύει τις επόμενες εκλογές σε πολλές χώρες. Εάν υπάρχει απάτη, οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να τιμωρηθούν και το ίδιο θα πρέπει να γίνει για όσους διαδίδουν σκόπιμα ψέματα.

Από την άλλη πλευρά,  οι Δημοκρατικοί θέλουν να αγνοούν αυτό που συμβαίνει σε όλη τη χώρα. Πριν 4 χρόνια φώναζαν για ρωσική παρέμβαση, όταν έχει αποδειχθεί ότι δεν υπήρχε συμπαιγνία με τη Ρωσία και την κυβέρνηση Τραμπ. Αλλά αυτή τη φορά, είναι τόσο σίγουροι για να πουν ότι δεν υπάρχει καμιά απάτη. Οι παρενοχλήσεις, οι απειλές, οι απαγορεύσεις στην επίβλεψη της καταμέτρησης των ψήφων, οι αναστημένοι νεκροί που ψηφίζουν, οι ψήφοι που καταμετρώνται περισσότερες φορές, σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις  και καταγγελίες, δεν τους πείθουν ακόμη. Και στη συνέχεια, έρχονται οι μαθηματικές αδυναμίες των υπολογιστών, που έφεραν αυτό το μαγικό αποτέλεσμα υπέρ του Μπάιντεν. Πάνω από 80 εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν τον Μπάιντεν, όταν ο Ομπάμα δεν μπορούσε να πιάσει  αυτούς τους αριθμούς, την εποχή που μεσουρανούσε στο Δημοκρατικό κόμμα.

Αυτή η μάχη της αλήθειας, δεν είναι μια μάχη για τον Τραμπ,  αλλά μια μάχη για να μη γίνει τριτοκοσμική χώρα η Αμερική. Πραγματικά κινδυνεύει η Συνταγματική Δημοκρατία στις ΗΠΑ. O ρόλος επίσης των προκατειλημμένων ΜΜΕ στην Αμερική και τις άλλες χώρες, τα μετατρέπει σε εχθρούς της Δημοκρατίας και μέσα άσκησης λογοκρισίας. Θα τολμήσουν οι δικαστές να εξακριβώσουν την απάτη; Στην Αμερική λένε: "Η γη του ελεύθερου, είναι το σπίτι του γενναίου".

 

            Πηγή: Το είδωλο της γης μου 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις