Σελίδες

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

 

Stop The Steal!

«Αν έχουμε δίκιο για την απάτη, ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί να είναι πρόεδρος». Με τα παραπάνω λόγια ο Ντόναλντ Τραμπ απευθύνθηκε στον Αμερικάνικο λαό. Αν οι διεφθαρμένοι Δημοκρατικοί, η Κίνα και οι παγκοσμιοποιητές διέπραξαν μαζική εκλογική απάτη, τα social media κάλυψαν την απάτη μέσα από τη παραποίηση των ειδήσεων και τη λογοκρισία. Αυτή η εκλογική απάτη είναι που έκανε ακόμη και τις ρωσικές αρχές να μην έχουν πάρει θέση ακόμη για τη « νίκη»  του Μπάιντεν.

Εδώ βεβαία στη χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς που όλα τα σφάζει, όλα τα χαρακώνει, όλα τα καταπίνει κάνοντάς τα πρώτα γαργάρα, ζει στο δικό της μικρόκοσμο της εξέλιξης του κορονοϊού, και του μασκαρέματος των πάντων, αγνοεί επιδεικτικά τη μάχη της αλήθειας που δίνεται στις ΗΠΑ, πρωτοστατώντας στην ανάδειξη του μοναδικού στην ιστορία υποψήφιου προέδρου της μεγαλύτερης χώρας του κόσμου, πρωταθλητή της γκάφας και της άνοιας. Έχουν ενημερωθεί άραγε οι λαοί και κυρίως ο αμερικάνικος, για το τι τον περιμένει μετά την υποτιθέμενη εκλογή της πολιτικής μαριονέτας που λέγεται Μπάιντεν;  Όχι βέβαια ή τουλάχιστον όχι στο μέτρο που θα έπρεπε. Οι Αμερικάνοι πίστεψαν την προπαγάνδα των ΜΜΕ και ψήφισαν όσοι το έκαναν  (σκεπτόμενοι ως αμερικανάκια)  Μπάιντεν, για να τιμωρήσουν τον Τραμπ, έναν παίχτη στη πολιτική σκηνή της χώρας που δεν αποτελεί μέρος του βαθέως κράτους. Στη μεγαλύτερη δημοκρατία του κόσμου, όπως τουλάχιστον παρουσιάζονταν ότι είναι η Αμερική, ως τα σήμερα, κανένα μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι δεν στήριξε τις επιλογές του στα χρόνια της διακυβέρνησης του, που αποτέλεσαν την χρυσή εποχή της αμερικανικής οικονομίας ως τον Νοέμβριο του 2019 που μίλησε αποκαλυπτικά στον ΟΗΕ για την ύπαρξη δυο δρόμων στο κόσμο. Τον κόσμο της παγκοσμιοποίησης -σοσαλιστικοποίησης της κοινωνίας των μαζών, της ισοπέδωσης  των προσωπικών  και ηθικών πατροπαράδοτων άξιων, της λογοκρισίας, της επιτήρησης των πολιτών, της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, που αντιπροσωπεύουν οι πολιτικές επιρροές του Σόρρος και του Γκέιτς (με τη μεγάλη μάζα των πειθήνιων  νεόπτωχων και τους λίγους ολιγάρχες) και από την άλλη του πατριωτισμού και του σεβασμού της αυτονομίας των λαών, της αποσυμφόρησης της έντασης ανάμεσα στους μεγάλους, της προσωπικής αξίας και εξέλιξης των ανθρώπων. Η βιασύνη των Αμερικάνικων ΜΜΕ και των φερεφώνων τους στην Ευρώπη να αναγγείλουν την καλπονοθευτική νίκη του υπέργηρου και ευάλωτου με προχωρημένη άνοια sleepy Joe (που ουσιαστικά δεν έκανε προεκλογική εκστρατεία), αγνοώντας επιδεκτικά την τεράστιες καταγγελίες για νοθεία στις εκλογές, έγκλημα που τιμωρείται ακόμη και με θάνατο, δείχνει την ενορχηστρωμένη «αδιάβλητη»  δημοσιογραφία. Αυτό πως σας φαίνεται; Πολύ δημοκρατικό προφανώς. Όλα λοιπόν, μέσα σε μια ισοπεδωμένη παραπληροφόρηση, οδηγούν σε μια νοσταλγική αναμονή ως τις 6 Ιανουαρίου, όπου με την υποτιθέμενη ανάδειξη του Μπάιντεν ως 46ου προέδρου των ΗΠΑ  θα επιβεβαιωθεί η κατάργηση των αρχών της αμερικάνικης επανάστασης, που θα προσαρμοστούν πλέον στον καινούργιο κόσμο του  διαστροφικού  μοντέλου της παγκοσμιοποίησης,  με όλες τις συνέπειες της για τους λαούς της ανθρωπότητας.

Η Σίντνεϊ Πάουελ μιλώντας στη Τζώρτζια  με το σύνθημα  'Stop the Steal' είπε ότι η μαζική κλοπή εμπεριέχεται στο DNA όλων των λογισμικών σε συστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιούνται σε ολόκληρη την Αμερική. Είπε ότι ορισμένοι αλγόριθμοι άλλαξαν ψήφους με ποσοστό 90% για τον Μπάιντεν και 10% για τον Τραμπ. Επίσης, ότι πολλά χρήματα πίσω από την απάτη εντοπίζονται στην Κίνα. Ο κυβερνήτης της Τζώρτζια που υποστηρίχθηκε από τον Τραμπ, φαίνεται ότι είναι πολύ δειλός για να πάρει θέση. Ο Ομοσπονδιακός δικαστής της Πανσυλβάνια (ελληνικής καταγωγής) συμπεριφέρθηκε σαν τον Πόντιο Πιλάτο. Στη Αριζόνα υπάρχει το πρόβλημα με τους ανακόλουθους οπαδούς του Τραμπ που ψήφισαν Μπάιντεν. Η υπόθεση της κλοπής θα πάει απ’ ότι φαίνεται πολύ γρήγορα στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Τα στοιχεία που θα κατατεθούν εκεί, θα είναι οδυνηρά για τους δημοκρατικούς και δεν αποκαλύφθηκαν ως τώρα στις επιμέρους ακροάσεις των πολιτειών. Μια είδηση που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ για μυστική μεταφορά περισσότερων από 140.000 ψήφων από τη Ν.Υ σε κομητεία της Πενσυλβάνια, (που ξεφορτώθηκαν και καταμετρήθηκαν μετά το πέρας της ψηφοφορίας) με τον οδηγό της αποστολής να απειλείται η ζωή του για την αποκάλυψη, έχει κάνει αίσθηση και δείχνει αν είναι αληθινή, το μέγεθος της απάτης. Αν στις 6 Ιανουαρίου δεν έχει προκύψει πρόεδρος, γιατί δεν θα έχουν οριστικοποιηθεί τα αποτελέσματα στις 3-4 νευραλγικές και αμφισβητούμενες πολιτείες, ως τις 14 Δεκεμβρίου, τότε η βουλή κάθε πολιτείας θα ψηφίσει με μια ψήφο η κάθε μία για τον νέο προσωρινό πρόεδρο. Αυτό προδικάζει την επανεκλογή του Τραμπ, αφού έχει τις περισσότερες πολιτείες  με το μέρος του.

Τέλος, αυτή η διαφθορά αν επικρατήσει και δεν διαλευκανθεί, μπορεί να επιφέρει το τέλος της Αμερικάνικης  άλλα και παγκόσμιας δημοκρατίας, (σε όποια κράτη ακόμη ισχύει) αφού η επιλογή των ηγετών θα γίνεται από τους καταμετρητές και όχι τους ψηφοφόρους. Αν δεν ξεβαλτώσει η κατάσταση, ο βάλτος είναι έτοιμος να μας καταπιεί ολόκληρους.

 

        Πηγή: Το είδωλο της γης μου

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις