Σελίδες

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

 

       ΚΗΡΥΓΜΑ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Κανείς δεν περίμενε αυτά τα λόγια.                                                                  

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Πολωνία στις 15 Μαΐου 2022, ο Βρετανός επίσκοπος Richard Williamson (82) είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την ουκρανική σύγκρουση, για τους δυτικούς ηγέτες και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι πολικοί παγετώνες λιώνουν πιο γρήγορα από ποτέ. Ο Ουίλιαμσον εκφώνησε το κήρυγμά του στη Βαρσοβία, λέγοντας ότι υπήρχε μόνο ένας αρχηγός κράτους που ξεσηκώθηκε ενάντια στις δυνάμεις του κακού, και αυτός δεν ήταν ο Μπόρις Τζόνσον, ο Εμανουέλ Μακρόν ή ο Μάριο Ντράγκι στην Ιταλία, αλλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Ρωσία αναγκάστηκε να αμυνθεί και η ανόητη Ευρώπη ακολουθεί τις εντολές των Ηνωμένων Πολιτειών. «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι άνθρωπος με λογική και μεγάλο θάρρος», εξάγει ο επίσκοπος αναπάντεχα συμπεράσματα για τον σημερινό δυτικό κόσμο για την ουσία αυτού που συμβαίνει στην Ουκρανία.

Αναφέρθηκε στην τεχνητά προκληθείσα έλλειψη και αύξηση των τιμών των τροφίμων στον κόσμο και πρόσθεσε ότι Αμερικανοί πράκτορες προκαλούσαν τη Ρωσία μέσω της Ουκρανίας για επτά χρόνια.

Προσθέτει ότι ήταν χριστιανοί στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι δεν είναι πια, και ότι ο διάβολος τους εξαπάτησε και ότι η κύρια θρησκεία των Αμερικανών δεν είναι η θρησκεία, αλλά η πολιτική.

Είπε ότι πολλοί από αυτούς θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία επειδή είναι ένα εμπόδιο ενάντια στη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης.

Σημ:  Και ο γιαλός είναι στραβός και  στραβά αρμενίζουμε. Κωμικοτραγικές καταστάσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω, όταν το Βατικανό είναι πιο κοντά στην Μόσχα από την Ορθόδοξη Ελλάδα, αλλά ίσως και τη Σερβία.  Τι να πει κανείς για ότι ακούμε και βλέπουμε από τους ιεράρχες μας που κρατάνε τη γραμμή του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης που εθελοτυφλεί προκειμένου να αποκομίσει αρρωστημένο εκκλησιαστικό γόητρο, στην αντιπαράθεσή του με τη Μόσχα. Θα δούμε πράγματα και θαύματα ως το τέλος του πανηγυριού που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία, όπου ο πόλεμος δεν γίνεται στα πεδία των μαχών, αλλά στη παραπληροφόρηση. Δεν θεοποιούμε τη Ρωσία, αλλά μετά βδελυγμίας αποκηρύσσουμε την απαράδεκτη και φαρισαϊκή στάση της δυτικής μασκοφορεμένης φιλελε-δημοκρατίας, και των οργάνων της κοσμικών και εκκλησιαστικών.Είναι γνώστες οι διαχρονικές σχέσεις μας με την Ρωσία και όχι βέβαια την Ουκρανία και μάλιστα τη σημερινή.Όσο για τον Πούτιν,  δυστυχώς αγνοείται από τους ψευδεπίγραφους ηγεμονίσκους μας, η ελληνομάθεια του και  το ενδιαφέρον του για τη χώρα μας. Η απομάκρυνση μας από τη Ρωσία, πληρώνεται από την δύση με φρεσκοκομμένο χρήμα που κάποια ψίχουλα μπορεί να κοροϊδέψουν για λίγο την πείνα του φραποΈλληνα που έρχεται, αφού πρώτα γεμίσουν τις τσέπες των ημετέρων κολαούζων. Δεν μπορούν όμως ν' αλλάξουν την πορεία της ιστορίας.  

             https://www.pravda.rs/2022/5/25/propoved-britanskog-biskupa-o-putinu-ove-reci-niko-nije-ocekivao-video/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις