Σελίδες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020



Οι μετανάστες επιστρέφουν από την Ουγγαρία στη Σερβία

Εν μέσω κορονοϊού οι μεταφορές μαζικά μεταναστών καλά κρατούν στα Βαλκάνια.Οι Σέρβοι πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα μοιράζονται φωτογραφίες από το Obrenovac παρουσιάζοντας μια συνοδεία μεταφοράς της ουγγρικής αστυνομίας!          
Το κομβόι αυτοκίνητων της Αστυνομίας της Ουγγαρίας 
Εν μέσω κατάστασης έκτακτης ανάγκης και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, εντοπίστηκαν οχήματα της ουγγρικής αστυνομίας κοντά σε ένα μεταναστευτικό στρατόπεδο στο Obrenovac (μια μικρή πόλη δυτικά του Βελιγραδίου). Πολλοί πολίτες αμφισβήτησαν το τι κάνουν αυτά τα οχήματα στη Σερβία, τα οποία τους επετράπη να εισέλθουν στο έδαφος της χώρας, αλλά εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους για την επιστροφή των μεταναστών από την Ουγγαρία σε κέντρα υποδοχής στη Σερβία!
Δεν είναι η μόνη χώρα που γίνονται τέτοιες μεταφορές. Στην Ελλάδα εν μέσω κρονοϊού, μετακινήθηκαν χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα, ενώ  στην Αλβανία, στα σύνορα με την Ελλάδα,-όπου η Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου- πρόκειται να εγκατασταθούν ισλαμιστές από την Τουρκία. Στο συνοριακό ελληνικό χωριό Ιεροπηγή της Καστοριάς, αλωνίζουν οι λαθρέοι με συνέπεια οι κάτοικοι να είναι τρομοκρατημένοι και να νοιώθουν εγκαταλειμμένοι από την ελληνική πολιτεία. Το παιχνίδι αγριεύει. Το όραμα των παγκοσμιοποιητών προχωρεί πίσω από τον ύπνο, την ακινησία των λαών και την ανοχή τους σε τέτοιου είδους πολιτικές που στο μέλλον θα φέρουν κοινωνικές εκρήξεις.


Πηγή:Το είδωλο της γης μου & https://srbin.info 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις