Σελίδες

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

 

"Δεν ήταν ο άνεμος, φίλοι"

Ο Ντόναλντ Τραμπ junior προκάλεσε άλλη μια καταιγίδα στο Twitter την Παρασκευή αφού μοιράστηκε ένα επεξεργασμένο βίντεο του πατέρα του, του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος «κατέστρεψε» τον σημερινό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν με μια μπάλα του γκολφ.

Στο βίντεο των εννέα δευτερολέπτων, ο Τραμπ εμφανίζεται στο γήπεδο του γκολφ να χτυπάει την μπάλα, η οποία σημαδεύει τον Μπάιντεν στο κεφάλι με λίγη βοήθεια από το μοντάζ τρεις φορές, και γι΄ αυτό, αυτός σκοντάφτει στα σκαλιά του προεδρικού αεροπλάνου. "Δεν ήταν ο άνεμος, φίλοι", είναι ο τίτλος του βίντεο.

Ο Τζο Μπάιντεν έπεσε τρεις φορές στη σειρά χθες καθώς ανέβαινε στα σκαλιά του προεδρικού αεροπλάνου πριν από ένα ταξίδι στην Ατλάντα. Ο Λευκός Οίκος είπε ότι οι ισχυροί άνεμοι στη στρατιωτική βάση του Άντριους, κοντά στην Ουάσιγκτον,μπορεί να έχουν προκαλέσει την πτώση του Μπάιντεν.


Υ.Γ Στο τόπο μας, λέμε ότι ο γέρος είτε από πέσιμο είτε από χ@@@μο θα πάει. Στην περίπτωσή μας ο λεβεντόγερος Sleepy Joe έπαθε και τα δυο, -στη προσπάθειά του να δείξει ότι είναι σε φόρμα,- με αφορμή ....το έντεχνο κτύπημα στο μπαλάκι του tennis από τον μεγάλο του αντίπαλο DT. Μόνο που το πέσιμο το είδαμε όλοι, ενώ το χ@@΅@μο έγινε μετά το κλείσιμο της πόρτας του αεροπλάνου. Οι φίλοι του κοιμισμένου στην Αμερική δικαιολόγησαν την πτώση του εξ αιτίας του αέρα που όμως ...δεν φυσούσε και αντέδρασαν άσχημα για την ενέργεια του άσπονδου εχθρού του, ξέχασαν όμως τη στάση τους και τον εμπαιγμό  που άσκησαν για τέσσερα χρόνια στον Πρόεδρο της χώρας τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις